Nhan GRT token miễn phí, nhận sand box miễn phí

 Nhận SAND và GRT miễn phí trên Binance

Ở bài viêt này mình chia sẽ đến các bạn cách nhận SAND Token và GRT token miễn phí bằng cách trả lời câu hỏi trên CoinmarketCap

Nhận SAND token miễn phí
Nhận SAND token miễn phí
Tính đến hiện tại, Bitcoin hiện đã có giá ~35000 USD/BTC (phá mọi đỉnh cao nhất từ xưa tới nay) và ETH đã quay lại trên 1000$/ETH. Nếu đến nay bạn vẫn chưa có tí Crypto nào thì cũng hơi thiếu sot. Nếu bạn không có vốn / không muốn bỏ vốn thì có thể tự cày coin miễn phi tại: Tổng hợp các trang nhận Bitcoin, Litecoin, DOgecoin... miễn phí

Và làm thêm cái QUIZ này

Yêu Cầu:

+ Có tài khoản Coinmarketcap: Link đăng ký https://accounts.coinmarketcap.com/signup

+ Có tài khoản Binance: Link đăng ký https://www.binance.com/vn/register

Sau khi đăng ký, bạn đăng nhập vào Binance là lấy số Binance ID

Cách lấy Binance ID
Cách lấy Binance ID

Bắt đầu tham gia trả lời câu hỏi và nhận token miễn phí

+ Nhận SAND

Link tham gia: https://coinmarketcap.com/earn/project/the-sandbox


Click Watch Video -> Xem video và tìm câu trả lời

Take the quiz sandbox
Take the quiz sandbox
Hoặc xem nhanh Câu hỏi và câu trả lời bên dưới:

Question: What is the total supply of SAND tokens?

Answer: 3.000.000.000​

2. Question: On which blockchain is The Sandbox ecosystem currently developed onto?​

Answer: Ethereum.​

3. Question: What is the main The Sandbox virtual world primary focus for users?​

Answer: Playing games.​

4. Question: What is NOT one of the main utility token of The Sandbox ecosystem?​

Answer: Stablecoin.​

5. Question: What is the name of the NFT Maker creation tool in The Sandbox that lets you make 3D game assets and tokenize them for putting on the Marketplace?​

Answer: VoxEdit.​

6. Question: How can users monetize their games on The Sandbox?​

Answer: All of the above​

7. Question: What tokens standards do The Sandbox use for its technology?​

Answer: All of the above​

8. Question: What can users do with the ASSETS bought on the marketplace?​

Answer: Integrate them and Publish their game experiences.​

Trả lời câu hỏi QUIZ

Tương tự với GRT

Link tham gia: https://coinmarketcap.com/earn/project/the-graph

Nhan GRT token miễn phí
Nhan GRT token miễn phí


Câu hỏi và câu trả lời

1. Question: What is the total supply of GRT tokens?​
Answer: 10,000,000,000​

2. Question: What is The Graph?​

Answer: An indexing protocol for organizing blockchain data​

3. Question: What are subgraphs?​

Answer: Open APIs that anyone can query​

4. Question: What’s the query language used for Subgraphs?​

Answer: GraphQL​

5. Question: What do Curators do?​

Answer: Signal on quality subgraphs by depositing GRT (The Graphs native token) in return for curation shares​

6. Question: What are Indexers?​

Answer: Node operators that index data and serve queries​

7. Question: Why do indexers have to stake GRT?​

Answer: For economic security so if they misbehave they can be slashed (lose their GRT)​

8. Question: By delegating GRT to Indexers what can you do?​

Answer: Help secure the network and make sure there are plenty of indexers to serve and process data for the crypto economy​





Next
This is the most recent post.
Previous
Older Post
Axact

Xin chào, mình là thanhlamit.

Mình hiện là nhân viên kỹ thuật nhưng lại thích kiếm tiền trên mạng nên mình làm trang Blog này để chia sẽ về mmo. Hiện tại mình viết về đào coin, đào bitcoin cũng như trade coin.
Mọi bài viết của mình đều ở dạng cơ bản, nếu cần hỗ trợ thì hãy liên hệ qua Fanpage nhé.

Rất vui khi giúp được gì đó cho các bạn!

Post A Comment:

0 comments: